Släktforskning - genealogi
Släktforskning är en fantastiskt rolig hobby som ger mer än bara kunskap om den egna släkten. Med hjälp av kyrkböcker och lite fantasi får man en inblick i hur människor levt i olika delar av Sverige under århundrandena. Datorer, internet och CD-skivor med databaser har förenklat för oss släktforskare men fortfarande krävs en hel del tidsödande manuellt arbete med att leta i gamla, ofta svårtydda, kyrkböcker.

Vi har släktforskat sen 1970-talet och vårt
familjeregister innehåller inte enbart egna anor utan är ett nätverk av många släkter som, på något ställe, är sammanlänkade. Idag (7 mars) har vi lite fler än 102 000 personer i inmatade, de flesta är från norra Västerbotten (Skellefteå lfs med omnejd), södra Norrbotten (Piteå lfs) och Västernorrland (Själevad) men vi har även många personer från t ex Kronobergs och Kalmar län.

Om du är nyfiken på vår släkt och våra anor kan du titta i de filer som vi har lagt upp: Lena & Anders, Landstedt (Lenas pappa), Berg (Lenas mamma), Hallin (Anders pappa), Lundblad (Anders mamma) och sist men inte minst en fil som utgår från Lenas farfars far, PJ Landstedt,

Om Du tillhör släkten LANDSTEDT så finns också en del bilder och nyheter om släkten.
Om Du har andra rötter i trakterna kring Skellefteå eller Piteå kan vi kanske ordna ett släktträd åt dig - kontakta oss för mer information om du är intresserad!

Om Du vill att vi ska göra släktforskning åt dig eller om du vill ha lite starthjälp för att "komma igång" - se information under föreläsningar!