Tips om några andra hemsidor...
Jobbet och medicinsk forskning:
Lena arbetar på Danderyds sjukhus AB och Anders på Aleris urologmottagning i Täby.
Om du är intresserade av vår forskning, läs om Anders avhandling och Lenas avhandling.
För att leta vetenskapliga artiklar använder vi oftast PubMed.
Några diabeteslänkar: Diabetolognytt, Diabeteshandboken, EASD (Europa), ADA, (USA) IDF (Internationella Diabetesfederationen). (Om Du har diabetes, bor i Stockholm och önskar en privat diabetesläkare, kontakta “CityDiabetes” som drivs av vår kollega/vän Bengt-Olov Tengmark)

Släktforskning:
En bra startsida är Nättidningen Rötter, där finns det länkar till det mesta. Titta också gärna på ArkivDigital, SVAR, GenLine och Demografiska databasen Umeå med INDIKO - hemsidor som man kan abonnera på. Demografiska Databasen Södra Sverige DDSS, är en gratissida. Några föreningar som är viktiga för Lena är t ex Skelleftebygdens släktforskare och Pitebygdens forskarförening.
Radioprogrammet "Släktband" i P1 har varit en favorit sen det startade och ett par gånger har Lena blivit intervjuad i programmet. Här är länkar till de programmen (och två till som Lena varit med i…):


Körer och annan musik:
Vi är alla körsångare: Anders har sjunger numer i Danderyds Vokalensemble medan Lena har trevligt med gamla klasskamrater i Romkören. Döttrarna AnnaEva och Eva har varit med/är med i Johannes kammarkör och dotter Ida i Sofia Vokalensemble. I New York sjunger AnnaEva med Cerddorion.

Men vi gillar även annan musik - Idas make Svante Söderqvist är basist (även cellist) och spelar bl a med Exil, Kepz, The Jets, Barr, YS&H (young, shy and handsome) och med den fantastiska Sara Paues. Nyligen var han med och spelade in en skiva med härliga Stockholm Voices. Han har också varit med i Stadsteaterns fina föreställning av ”Paraplyerna i Cherbourg” - håll ögonen öppna och se om den kommer tillbaka!
Och musikfestivalen Urkult i Näsåker (första helgen i augusti) är en av våra favoriter.

Familj och vänner:
Du kan läsa om vår dotter AnnaEva som är doktorand i logopedi på NYU. De första åren hade hon en blogg om staden (New York things!) som dock inte uppdateras längre. 2015 har hon istället startat en väldigt spännande och intressant blogg om språkforskning.

Kolla in fantastiska fotografier tagna av Lenas kusin (Lars Berg) eller sysslingdotter (Teale Landstedt)!
Fler härliga foton kan du se på baby/barnfotografen
Erin Hoskins hemsida, en av AnnaEvas vänner.

Är du intresserad av Sydafrika? Läs mer på Pelle & Pernilla Landstedts hemsida (Lenas bror och svägerska).
I Karlstad finns Lenas kusin Lars reklamföretag som bl a gör reklamfilmer, och morbror Olle som ger dig bra gräsmattetips!
Behöver du en logotype? Kolla in Kents hemsida - det är har som har gjort vår fina logga.
Ska du klä om möbler eller vill ha ny inredning i din bil? Kolla in Karins möbelverkstad.
Vill du hyra en stuga i Smålandsskogarna? Kontakta familjen Tagesson i Kulla.